Den bedste gave til én selv i graviditeten ...

Weekend med svigerfamilien …

Weekend med svigerfamilien

Noget af det hårdeste for mig for tiden er, hvis jeg ikke har mulighed for at planlægge og styre min dag. De dage bliver jeg virkelig ør i hovedet, har intet overskud og dermed kort lunte og så får jeg rigtigt svært ved at gøre ting som er gode for mig.

En hel weekend på denne måde er derfor SINDSYGT afkræftene og må egentlig helst ikke være der, men det var det eller at være alene med begge børn fra fredag morgen til søndag aften – og det kunne jeg slet ikke overskue.


W E E K E N D E N


Store bededag, altså i fredags, startede med, at min mand tog til Tyskland sammen med vores genbo og fik handlet ind til barnedåben for vores søn Pelle Njord. Alt imens jeg var alene hjemme med begge ungerne. HELDIGVIS valgte Pelle at sove 3 timer til middag og Lian var simpelthen så eksemplarisk, så da min mand og vores genbo kom hjem, der var jeg stadig nogenlunde frisk i hovedet. Efter de havde pakket bilen ud, fik vi pakket bil, for turen gik så ud til svigerforældrene.

Herfra af stopper mere eller mindre alt, hvad der hedder at planlægge ud i fremtiden og bare det at vide det stresser mig og gør mig dårligt tilpas. Men hjem til svigerforældrene kom vi da – mig alene i bilen med begge ungerne, for Stellan skulle køre den lånte bil hjem igen.

Vi skal sove hos svigerforældrene til om lørdagen og drengene skal derfor puttes på samme værelse for første gang. Det går heldigvis over al forventning og kl 20.15 sover begge unger. Så gik morgendagens planlægning ellers i gang og det hele endte med at Stellan og Lian ville køre hjemme fra svigerforældrene sammen med svigermor og svigerfar kl. 6.45 mod Århus, hvor Stellan så skulle sættes af – han skulle til polterabend – og mine svigerforældre og Lian skulle så fortsætte op til mine drenges oldeforældre i Pindstrup. Kl. 8.00 skulle jeg have låst huset af og være klar til at køre mod Pindstrup sammen med Pelle.

Jeg frygtede lørdag morgen, men den gik heldigvis over al forventning. Stellan, Lian og mine svigerforældre kom afsted til tiden og kl. præcis 8.00 sad jeg i bilen og var selv klar til at køre mod Pindstrup.

Pelle sov hele vejen derop 👏🏼 Og sov også da jeg parkerede bilen, men hvad gør sådan en oldemor, når hun ser af man kommer, jo hun går selvfølgelig ud og spørger om der er noget hun kan hjælpe med og da man svarer nej, jeg har egentlig styr på det går hun om og åbner døren til den SOVENDE baby, selvom jeg forinden siger at hun ikke skal, fordi han SOVER med det resultat at han selvfølgelig vågner og jeg begynder at vrisse af oldemor og bliver lettere (læs: MEGET) stresset over en nu VÅGEN og SULTEN baby og en bil, som kun er pakket 1/4 ud. Jeg får heldigvis talt til 10 – godt nok ca. 1.000.000 gange, men når ikke at gå i spåner, hvilket jeg er virkelig lykkelig for. Men jeg får pakket bilen ud og bikset alt indenfor og så går dagen ellers stille og roligt time efter time og da klokken endelig bliver sengetid for drengene er svigermor så sød at hjælpe med den store, så han kommer i nattøjet og får børstet tænder, så jeg ikke når at overfuse ham, bare fordi mit hoved er godt kvæstet. Begge drenge putter sif heldigvis hurtigt og jeg går op til de andre og prøver at koble fra – uden det store held.. Kl. 22 vælger jeg at trække stikket og ærligt så troede jeg ikke at jeg ville klare den dertil, men jeg kæmpede og føler selv, at jeg vandt.

Så blev det søndag og ud over den selvvanelige natamning, så var der ingen afbrydelser. Jeg står op omkring kl 7, men da jeg står op er Lian allerede stået op og selv gået op til farmor og farfar og morgenhygger med dem, så da jeg ser at Pelle er et stort smil, vælger jeg at gå i et hurtigt bad. Hold nu fast det var lækkert!! Sådan et bad er altså til at føle på og jeg fik startet dagen super godt.

Søndag skulle der holdes fødselsdag for oldemor og familien var derfor inviteret til 3 retters menu kl. 12…

En ting som virkelig tricker min efterfødselsreaktion/fødselsdepression er når folk ikke overholder aftaler og jeg gruede derfor for denne dag, for hvis der er noget min mands familie på hans mors side er gode til, så er det at komme for sent 🙄 Og rigtigt nok, så kom INGEN til tiden.. Og da klokken var 20 minutter over manglede der stadig nogle.. De ringede så 1/2 time efter de var inviteret til og sagde at de ikke kom… Har virkelig svært ved at forstå den mentalitet og det er nok også derfor min efterfødselsreaktion/fødselsdepression bliver tricket af det..

Men altså resten af fødselsdagen gik fint, selvom jeg var noget bombet i mit hoved efterfølgende og så havde vi også lige en 2 timers køretur hjem…

Køreturen gik heldigvis fint og vi kom sikkert hjem og ungerne kom i seng …


M A N D A G E N


Havde egentlig planlagt en tur i centret for at bytte en skjorte, men mandag morgen blev jeg enig med mig selv om, at oven på den weekend, ja så var jeg bedre tjent med at blive hjemme og koble fra, så det gjorde jeg 😅


Hvis du nåede med så langt, så er det skisme godt gået! Men havde lige brug for at vende weekenden på skrift også 👏🏼👌🏼


Over and out

/nathaliabhansen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste gave til én selv i graviditeten ...