OMG! Gør jeg virkelig det her...

Fra dengang til nu …

Dengang

For et par dage siden, altså den 27. april, var det 14 år siden dette billede blev taget. Meget er sket siden, ja forstår faktisk ikke, at der kan ske så meget på så få år. Siden billedet blev taget er jeg blevet dobbelt så gammel – mere eller mindre da det var det år jeg fyldte 14.


Men meget ændrer sig på 14 år.


Mig - Nu

Ikke nok med at jeg er blevet 14 år ældre, så er der faktisk sket en del i mit liv.

Jeg er dele/skilsmissebarn af flere omgange … og hvad vil det så sige?

Jeg er faktisk ENEbarn, men har 4 søstre …

Min far og mor fik mig tilbage i 1989.

De gik fra hinanden og min far fandt en ny kæreste, som han blev gift med og fik 2 børn sammen med, dvs. her er 2 af mine 4 søstre. I 2005 blev min far og bonusmor skilt og de bor nu hvert for sig og mine søstre flyttede med min bonusmor.

Min mor fandt først en ny kæreste, som hun også blev gift med og sammen med ham fik hun 1 barn, altså min 3. søster. De blev dog skilt og min søster fik bopæl hos min mor.

Min mor fandt så en ny kæreste, som hun blev gift med. Han havde en datter med fra tidligere forhold og hun er så min 4. søster. Min mor er så lige blevet skilt fra ham, efter ca. 20 år sammen og ægtefolk siden år 2000.


Tror det var alt for denne gang – familien er et stort rod, men jeg kan selv finde ud af den oppe i mit hoved.


Over and out

/nathaliabhansen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMG! Gør jeg virkelig det her...